קונפיטורה

קונפיטורה היא ריבה המיוצרת מסוגי פירות שונים. בקונפיטורות מפירות שמוחזקים כנגועים בחרקים (פירות יער, תות שדה, ופטל), על אף העיבוד והבישול שעוברים הפירות נמצאו תולעים שלמות רבות. לצפיה בתוצאות לחצו כאן. 

לצערנו הנגיעות נמצאה גם בריבות קונפיטורה בעלות חותמת כשרות של בד"צים  מסוימים או "מהדרין", ומשום כך אנו ממליצים להשתמש בכשרויות המומלצות על ידינו בלבד.

בריבות קונפיטורה מפירות שבדרך כלל אינם נגועים (כגון: תפוח, הדרים) - לא נמצאה נגיעות חרקים. 

 הערה:


גם בריבות שבהן אין חשש חרקים אנו ממליצים להשתמש כשעליהן הכשרויות המומלצות על ידינו, כדי לפקח על כשרות חומרי הגלם והעיבוד

© כל הזכויות שמורות לכושרות