אגוז מלך

אגוז מלך

בקליפתו-

מתבוננים בחוץ על הקליפה כדי לראות אם היא שלימה וסגורה היטב. כבר בשלב זה ניתן לקבל אינדיקציה האם האגוז טרי וטוב או לא.

לפתוח ולהסתכל בפנים. כאן אנו מחפשים כורים, סימני כרסום ריקבון וכו'. אם אחרי בדיקה זו לא ברור לנו שהאגוז נקי, יש לחצות אותו ולהסתכל בפנים.

 

מקולף- להתבונן בכלליות בכל התכולה.

לסנן ברשת או במסננת של אטריות מעל מפל כתום, ולהתבונן באבקה ופירורים שנופלים דרך הרשת.

© כל הזכויות שמורות לכושרות