קוקוס

אגוזי הקוקוס גדלים בחו"ל, וגם בהם אין בעיה של ערלה ולא צריך להפריש מהם תרומות ומעשרות. 

קוקוס טחון צריך לקנות עם הכשר, מאחר שהמראה המבריק והיפה שלו נוצר ע"י חומר שומני כדוגמת הגליצרין, שניתן להפיקו גם מן החי וע"כ יש צורך בהכשר טוב.

הקוקוס הטחון כמעט תמיד נקי מחרקים. כדאי, כמו תמיד, להתבונן לפני ששופכים אותו למאכל. נגיעות נוצרת בגלל תנאי אחסון לא נאותים (בשקית פתוחה או במקום חם או חשוף לשמש), ויש להקפיד לסגור היטב את הקוקוס ולהניחו במקום קריר ומאוורר.

 

© כל הזכויות שמורות לכושרות