אגוז פקאן

בקליפתו-

מתבוננים בחוץ על הקליפה כדי לראות אם היא שלימה וסגורה היטב. כבר בשלב זה ניתן לקבל אינדקציה האם האגוז טרי וטוב או לא.

לפתוח ולהסתכל בפנים. כאן אנו מחפשים כורים, סימני כירסום ריקבון וכו'. אם אחרי בדיקה זו לא ברור לנו שהאגוז נקי, יש לחצות אותו ולהסתכל בפנים.

 

מקולף- להתבונן בכלליות בכל התכולה.

לסנן ברשת או במסננת של אטריות מעל מפל כתום, ולהתבונן באבקה ופירורים שנופלים דרך הרשת.

 

© כל הזכויות שמורות לכושרות