אגוז ברזיל

בקליפתו-

מתבוננים בחוץ על הקליפה כדי לראות אם היא שלימה וסגורה היטב. כבר בשלב זה ניתן לקבל אינדקציה האם האגוז טרי וטוב או לא.

לפתוח ולהסתכל בפנים. כאן אנו מחפשים כורים, סימני כירסום ריקבון וכו'. אם אחרי בדיקה זו לא ברור לנו שהאגוז נקי, יש לחצות אותו ולהסתכל בפנים.

 

מקולף- כמעט תמיד נקי אבל יש להתבונן בכלליות לפני אכילה. פירורים בתוך השקית הם סימני כרסום המעידים על המצאות חרקים ובמציאות כזאת צריך זהירות גדולה בזמן האכילה.

© כל הזכויות שמורות לכושרות