שאל את הרב » כשרות מהדרין

כשרות מהדרין

  • תוכן השאלה
  • להבנתי מנהלי הרבנות הראשית כשרות מהדרין במלונות ואולמות כמדומני מחייבת שהיה של המשגיח במטבח במשך כל היום, ואילו במסעדות לא- מה הסיבה לכך.
    ובכלל איך או אולי האם אני יכול לסמוך שבשעות בהם המשגיח לא נמצא במטבח לא מתרחשים כשלים כשרותיים.
  • תוכן התשובה
  • שלום

    זה תלוי בהיקף גודל פעילות המקומות
    מלון מכין לעיתים מעל 1,000 מנות ל 3 ארוחות ביום בשרי וחלבי ומאפיה וכו בנוסף לעמדות אוכל חיצוניות כמו לובי וכד

    מסעדה לרוב מדובר בזמן קצוב יותר מנות קבועות בלי בשרי וחלבי

    תמיד טוב לשוחח עם המשגיח על הפעילות שלו במקום
  • כדי לדעת כיצד לברר על רמת הכשרות במקום, ובאלו שאלות כדאי להתמקד לחצו כאן
  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כב שבט התשפד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות