גריסי תירס דקים

גריסי תירס בטחינה דקה (כעין סולת) - עלולים להיות נגועים לעיתים בחרקים קטנים בצבע חום בהיר, חום כהה או שחור.
לא ניתן לנפות גריסי תירס כמו שמנפים קמח. הסיבה לכך היא שיש חרקים קטנים בגודל גריסי התירס עצמם, ולכן כאשר גריסי התירס עוברים בנפה, גם החרקים יעברו בה.
על מנת לברור את גריסי התירס, יש לפזרם על משטח ולהתבונן בהם. כדי לברור במהירות מומלץ לפזר את גריסי התירס על המשטח בעזרת מסננת, להמתין כחצי דקה, לראות אם יש תזוזה של חרקים בתוכם, ולאחר מכן להתבונן היטב בכל גריסי התירס שעל המשטח.

 

 הערה:


על מנת להימנע מנגיעות מראש, יש להתבונן באריזה בעת הקנייה ולוודא שלא רואים בה חרקים (אם היא שקופה). באריזת נייר מומלץ להתבונן בכפלים שבפתחה. ברכישה בתפזורת יש לשפוך באיטיות מהכף לתוך השקית תוך כדי בדיקה שאין חרקים, התגבשויות או קורים.
את הברירה מומלץ לבצע מעל משטח בצבע תכלת או כתום, עליהם החרקים ניכרים יותר.

© כל הזכויות שמורות לכושרות