פטרוזיליה מיובשת

בפטרוזיליה מיובשת מצויים חרקים שונים: תולעים, וחרקים קטנים (כגודל גרגיר שומשום) בגוון חום, ושחור. הדבר מתבטא לעיתים בהתגבשויות של העלים.

לשימוש בכמות קטנה - יש לפרוס מעט מן העלים על כף היד או לפזר על משטח אחר, ולהתבונן שאין ביניהם ועליהם חרקים.

לשימוש בכמות גדולה - מומלץ לנער את העלים במסננת ולראות מה נושר ממנה על המשטח. בנוסף יש להתבונן העלים שנותרו ברשת,  אם ישנם התגבשויות יש למעוך אותם בעדינות (לרוב ימצאו בתוכם חרקים). אם נמצאו חרקים בתפזורת או ברשת - ישנו קושי גדול להסיר אותם, ומומלץ שלא להשתמש בתכולת האריזה.

 הערות:


  1. אחסון בתנאים שאינם נאותים עלול לגרום לנגיעות: אין לאחסן בשקית פתוחה, או במקום חם וחשוף לשמש, אלא בשקית או בצנצנת סגורה היטב המונחת במקום קריר ומאוורר.
  2. כדי להמנע מתקלות, בעת הרכישה יש ללחוץ על האריזה ולוודא שהיא אטומה ואוויר לא יוצא ממנה. כאשר קונים בתפזורת יש לשים לב לטיב הסחורה, לשפוך את התבלין לתוך השקית לאט לאט ולהתבונן היטב האם ישנם חרקים, קורים  או פרורים.
  3. את הברירה מומלץ לבצע מעל משטח בצבע כתום או תכלת, עליהם גוון החרקים ניכר היטב.

© כל הזכויות שמורות לכושרות