סחלב

הסחלב המקורי היא אבקה של פקעות מצמח הסחלב. כיום בארץ אין שימוש באבקה זו אלא בתחליפים כגון עמילן תירס. 

בדרך כלל האבקה נקיה ואינה טעונה בדיקה. 

בעת פתיחת האריזה יש להתבונן ולוודא שאין בה ממצאים חריגים (קורים, התגבשויות וכדומה).

 הערה:


אחסון בתנאים שאינם נאותים עלול לגרום לנגיעות: אין לאחסן בשקית פתוחה, או במקום חם וחשוף לשמש, אלא בשקית או בצנצנת סגורה היטב המונחת במקום קריר ומאוורר.

בעת הגשת המשקה מפזרים עליו תוספות שונות הטעונות בדיקה מחרקים, כגון: קוקוס טחון, אבקת קינמון, אגוזים טחונים מסוגים שונים

© כל הזכויות שמורות לכושרות