לימון פרסי (שחור/לבן)

לימון פרסי (לימון שעבר תהליך של ייבוש) בדרך כלל נקי מחרקים, אך כדי להמנע מחרקי מחסן יש להתבונן היטב בשעת הקנייה ולבחור אך ורק לימונים טובים ושלמים. אין לקחת לימון עם חורים, סימני כרסום, קורים או פירורים.

לפני השימוש יש להתבונן באופן חיצוני בלימון ולשטוף אותו מבחוץ, לדפוק אותו קלות על משטח ולהתבונן שלא נושרים ממנו חרקים. אם חוצים אותו לפני השימוש, כדאי להתבונן גם בתוכו לפני הכנסתו למאכל. 

 הערה:


את דפיקת הלימון מומלץ לבצע על משטח בצבע כתום או תכלת, עליהם צבע החרקים ניכר יותר.

© כל הזכויות שמורות לכושרות