תפוז סיני מסוכר

תפוז סיני נאכל שלם עם הקליפה. על קליפת פירות ההדר מצוי חרק בשם 'כנימת מגן'. הכנימות ניכרות בהתבוננות פשוטה, אך לרבים הם ידמו כלכלוכים ולא כחרקים. לכן לפני השימוש יש להתבונן על הקליפה, אם היא נקיה אפשר להשתמש בה, אך אם מופיעות עליה נקודות קטנות, יש להסירן עם סכין, או באמצעות שפשוף בסקוצ' וכדומה.  

כאשר רוכשים תפוז סיני מסוכר בהכשר מהימן הוא מוחזק כנקי מכנימות.

פרי זה מאד מתוק ודביק והוא מהווה משיכה לחרקים וזבובים שונים שעלולים להידבק אליו. משום כך יש להתבונן בפרי ולוודא שלא דבוקים בו חרקים חיצוניים.

 הערה:


לצפיה ברשימת הכשרויות המומלצות על ידינו לחצו כאן

 

© כל הזכויות שמורות לכושרות