עד כמה שידוע לי מי שמקפיד על כשרות מהודרת (בשר חלק, בישול ישראל, חלב ישראל וכו) ונכנס לאכול במקומות בכשרות רגילה כמו מסעדה (לא משנה אם המקום הוא חלבי או בשרי) ו/או בית מלון (והרי הרוב המוחלט של הבתי מלון בארץ הם בכשרות רגילה), אם אין בעיה של בישולי גויים והתעודת כשרות בתוקף וכל הפרטים נכונים אפשר לאכול הכל חופשי חוץ מבשר בקר/צאן וירקות עליים.
ירקות עליים גם בכשרות מהדרין עדיף לדבר קודם עם המשגיח לפני שאוכלים או לפחות לבדוק אותם טוב ואם רוצים לאכול בשר בקר/צאן צריך לברר אם הבשר חלק או לא.
הרי במקומות בכשרות רגילה לא בהכרח הבשר לא חלק. השאלה היא אם אני שואל את המוכר והוא אומר לי שהבשר חלק האם להאמין לו או שעדיף להתקשר למשגיח בעצמו ולשאול אותו אם הבשר חלק או לא?