גרעינים לבנים

כמעט תמיד נקיים. אולם לעיתים זמן האחסון ארוך מאד ולכן עלולים להינגע.

יש להתבונן בשקית לפני הקניה. אם נמצאים פירורים בשקית אין לרוכשם.

יש להסתכל באופן כללי על גרעינים. סימני נגיעות הם חורים, כרסומים, פירורים או כורים. אם יש סימני נגיעות צריך לבדוק כל אחד ואחד. וגם במידה ויש סימן של נגיעות על קליפה מבחוץ  מותר עדיין לאכלו לאחר פתיחה ובדיקה יסודית. ואף אם הם נקיים ראוי ונכון להתבונן בכל אחד תוך כדי האכילה.


© כל הזכויות שמורות לכושרות