גרנולה

גרנולה

לעיתים נגוע וצריך בדיקה.

סוגי החרקים:

  • ·         חרקים חומים קטנים.
  • ·         חדקניות.
  • ·         קורים של עש.

בעת הקניה:

כאשר קונים בשקית סגורה, יש לבדוק שאין חרקים בתוכה. כאשר קונים בתפזורת, יש לשפוך לאט לאט מהכף לתוך השקית ולבדוק תוך כדי השפיכה שאין חרקים ושאין גרגרים הדבוקים אלו לאלו על ידי קורים.

בעת השימוש:

בדיקת שיבולת השועל נעשית בשני שלבים: בדיקת האבקה ובדיקת הפתיתים: מפרידים את הפתיתים מהאבקה על ידי סינון מעל משטח כתום או תכלת, כך שהפתיתים יישארו בתוך המסננת ורק האבקה תעבור. במהלך הסינון, יש לפזר באופן שווה את האבקה ולבדוק אם היא נקיה. את פתיתי שיבולת השועל מעבירים לאט לאט ובודקים שאין חרקים ביניהם. בסיום הבדיקות, אפשר לצרף בחזרה את האבקה עם הפתיתים.

 

יש סוג גרנולה המשווקת עם תוספות: צימוקים, פירות יבשים וכו'.

כל  אחד מהתוספות צריך ברירה בפני עצמה.

© כל הזכויות שמורות לכושרות