גרנולה

לקוואקר שאינו מעובד - ע"ע קוואקר

במהלך האחסון עלולים לחדור לגרנולה חרקי מחסן, לכן גם כאשר מדובר בהכשר טוב יש צורך לבודקה מחרקים.

יש להניח את הקוואקר במסננת ולנער אותה כך שינשרו החתיכות הקטנות, להתבונן במה שנשר ולבדוק שאין בו חרקים. בנוסף יש להתבונן באופן כללי על הנותר במסננת שאין בו ממצאים חריגים.

כשהגרנולה משווקת עם תוספות: צימוקים, פירות יבשים וכו' יש לבדוק כל אחת מן התוספות בפני עצמה. מאחר והדבר מורכב, מומלץ לקנות מכשרות מהודרת המעידה על נקיון המוצר מחרקים.

לצפיה ברשימת הכשרויות המומלצות על ידינו לחצו כאן

 הערות:


  1. את הברירה מומלץ לבצע על משטח כתום או תכלת, עליהם צבע החרקים ניכר יותר.
  2. כבר בעת הרכישה כדאי להתבונן באריזה ולהמנע מרכישה של אריזה שבתחתיתה פירורים רבים, או קורים, משום שתופעה זו עלולה להעיד על נגיעות.  כאשר קונים בתפזורת, יש לשפוך לאט לאט מהכף לתוך השקית תוך כדי בדיקה שאין חרקים או גרגרים הדבוקים אלו לאלו על ידי קורים (לא מדובר על  הגרגרים הדבוקים מחמת הדבש או סוכר שמערבים עם השיבולת שועל לפני הקליה).

© כל הזכויות שמורות לכושרות