האמת היא שהפוםקים אינם מזכירים כלל וכלל שיטה כזאת,ולענין הזה של שהייה בין בשר לחלב אין הבדל בין בשר בקר/צאן לבין בשר עוף או הודו. ויש בזה שתי שיטות בשו"ע יור"ד פט:א
א. שו:ע-שש שעות ב. רמ:א- שעה אחת
וכל הםפרדים וכמעת כל האשכנזים נוהגים לשהות שש שעות בין בשר לחלב. (כדברי הש:ך שראוי לעשות לכל מי שיש לו ריח תורה. אלא ש'ש עוד שני מנהגים: יוצאי הולנד נהגו לשהות שעה אחת כפםק הרמ”א חלק מיוצאי גרמניה נהגו לשהות שלש שעות (למרות שדעה זו אינה מוזכרת בשו”ע היא כן מוזכרת ברבנו ירוחם)
התשובה התקבלה מהרב משה כ''ץ
בתאריך ט' סיון ה'תשס"ב
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן