לנקות היטב ובמיוחד בחיבור בין הלהב לבין הידית. אחר כך להכניס למים רותחים שע"ג האש.לאחר מכן להכניס למים קרים. אחר כך אפשר להשתמש לאיזה סוג אוכל שתרצה- בשרי או חלבי.
התשובה התקבלה מהרב משה כ''ץ
בתאריך ט"ז חשון ה'תשס"ה
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן