חמוציות

להשרות את הפרי בכלי שקוף בתוך מים חמים (פחות מיד סולדת בו כדי לא להרוס את הפרי)

להשרות כל פעם כמות לא גדולה של פרי כדי שיהיה אפשר להסתכל בניהם

לשפשף את הכלי בין הידיים כדי כל החמוציות יתפרדו אלו מאלו

לחכות שלוש דקות

לערבב בעדינות

להסתכל במים כדי לראות האם יש חרקים הצפים על גבי המים

להרים את הכלי ולהביט גם כן בחלק התחתון כדי לראות האם חרקים שקעו    למטה בתוך הכלי

אם נמצאו חרקים מומלץ מאד לא להשתמש בחמוציות.

 

© כל הזכויות שמורות לכושרות