הוא וודאי חריף. אבל זה לא מספיק להפוך את הזחוג לבשרי או חלבי. רק השילוב של חריף עם דחיקת הסכין מפליט את הטעם של הבשר או החלב לתוך האוכל. ובכל זאת כדאי ליחד כפית פרווה לזחוג. או ליחד כלי של זחוג אחד לבשרי ואחד לחלבי.
התשובה התקבלה מהרב משה כ''ץ
בתאריך כ"ה תשרי ה'תשס"ה
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן