שאל את הרב » כשרות כלים

כשרות כלים

  • תוכן השאלה
  • שלום רב
    קורה מידי פעם שמתבלבלים ומשתמשים בסכו"ם ( מתכת) בשרי לדברי חלב
    למשל כפית בשרית בתוך נס קפה עם חלב
    מה תהליך ההכשרה של הסכו"ם אם בכלל
    אני שמעתי משהו על לתקוע את הסכו"ם באדמה

    בתודה מראש
    שי
  • תוכן התשובה
  • הכלל הוא: כבולעו כך פולטו. אך שהטעם נכנס כך הוא יצא. אם באש או בכלי ראשון או כלי שני וכו'.


  • התשובה התקבלה מהרב משה כ''ץ
  • בתאריך ט"ו תמוז ה'תשס"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות