שלום וברכה! ראשית יש"כ גדול על כל פעלכם!
ברצוני לברר היות וישנם הבדלים בין מרן לרמ"א לכאן ולכאן.. מהי המציאות בפועל,
א. האם יתכן בית עסק עם השגחה של בד"ץ "ספרדי" שבו הבישול ישראל לא יהיה לחומרא?
ב.האם ישנם בדצי"ם הנותנים כשרות לפי כל הדעות ( למשל בצליית כבד) וכאלו שלא וכיצד ניתן לדעת זאת ( היות וכמדומני שגם אצלכם הדבר לא ברור) ? ( למשל האם כאשר מופיע אצלכם במומלצים מוצר מסויים בהשגחה שהיא לא בהמלצה גורפת האם יתכן שזה לא לכל הדיעות בבישול נכרי/ הכשרת בשר וכיוצ"ב)? תודה וברכה.