שאל את הרב » בישול בואקום

בישול בואקום

  • תוכן השאלה
  • לאחרונה שמעתי על שיטת בישול בואקום שמכניסים את הבשר (או כל דבר אחר) לשקית ללא אוויר (ואקום) וכך מבשלים במים למשך שעות ארוכות בחום נמוך.
    רציתי לשאול א. האם יש צורך בהכשר על השקיות (והאם ידוע לכם אם יש הכשר לדברים כאלו)
    ב. מה דינו של בשר כזה גם מבחינת שהתבשל בחום נמוך (55 מעלות) וגם האם דינו כמבושל או כאפוי לגבי חימומו בשבת.
    ג. האם ידוע לכם על בשר בהכשר טוב שנמכר כבר בואקום?
    תודה רבה ויישר כח
  • תוכן התשובה
  • https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=418292&lang=HEB
  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כג שבט התשפד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות