שאל את הרב » הכשרת כובית

הכשרת כובית

  • תוכן השאלה
  • שלום רב,

    יש לי שאלה , האם כאשר אני קונה כרובית משרה אותה בחומץ לאחר מיכן מרתיח אותן ולבסוף מקפיא
    וכאמור רק כאשר אני רוצה לאכול אותם אני מבשל אותם בתנור.

    האם לאחר כל התהליך הזה עדיין יש חשש לתולעים ?
  • תוכן התשובה
  • שלום

    בוודאי

    החרקים נמצאים בתוך התפרחת , וחומץ או מים רותחים לא מורידים אותם

    אם תוריד את התפרחת ותשטוף היטב את הקלחים - תוכל להשתמש כרצונך
  • התשובה התקבלה מרבני כושרות
  • בתאריך יד כסלו התשפב
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות