פעילות » סדנאות » מוצרי בשר ועוף

מוצרי בשר ועוף

  נושאים עיקריים המועברים בסדנא:

כשרויות שונות, הכשרים שונים.

גלאט חלק כשר מהדרין -מה זה אומר לי?

אופן הכשרת הכבד. מכות בעופות.

הרצאה ייחודית המעבירה את הייחודיות של כל שחיטה,
על מה יש לשים דגש בקניית מוצרי בשר ועוף.

פיקוח מזריקות, לולי מגירה, קצב השחיטה, הבדיקות והמליחה

הפעילות מתאימה: בעיקר לגברים

ניתן לשלב עם סדנא לצליית כבד

משך הפעילות : 120 דק'

 

קראו מה חושבים על ההרצאה, אנשים שהיו בה

לפרטים נוספים ולהתאמת סדנא אישית  לחץ כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות