פעילות » סדנאות » כיצד נתמודד עם חרקים במזון

כיצד נתמודד עם חרקים במזון

נושאים עיקריים המועברים בסדנא:
ירקות עלים: בעיות חרקים ופתרונן.

קטניות ודגנים: כיצד בוררים

ניפוי הקמח

סדנת הדגמה מעשית.
על יש חובת בדיקה מחרקים ועל מה אין?
מתי כדאי להסתכל לפני שאוכלים?

האם יש שוני מהותי בין חברות ירקות העלים השונות.?

במהלך הסדנא נלמד ונחכים כיצד להינצל מאיסור אכילת שקצים ורמשים.
 הפעילות מתאימה: לנשים וגברים

משך הפעילות: 120 דק'

 

לפרטים נוספים ולהתאמת סדנא אישית לחץ כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות