שלום וברכה, ראיתי תשובה משנת תשע"א לגבי הכוסמת. מכייון שצמח הכוסמת אינו קטניה אלא ממשפחת הארכובתיים אני תוהה מדוע לא מכשירים פריכיות כוסמת לפסח, וכמו כן מדוע אין למצוא את גרעיני הכוסמת עם כשרות לפסח. כצמחונית, יסייע לי מאד להיות מסוגלת לאכול כוסמת מבושלת ולצרוך פריכיות כאלה, שאינן מכילות דבר מלבד 100% כוסמת, בפסח. עכשיו שפסח תש"פ מאחורינו, מקווה ששנה תספיק כדי לברר את העניין ואולי להוסיף מצרך זה למוצרים הכשרים לפסח. תודה רבה