שאל את הרב » סכין חלבית בחיתוך בצל

סכין חלבית בחיתוך בצל

  • תוכן השאלה
  • שלום רב,
    מניח שנשאלתם פעמים רבות אבל התקשיתי למצוא את המקרה המתאים:
    חתכתי בטעות בסכין חלבית בת יומה, בצל, על גבי קרש חיתוך בשרי (משתדלים לחתוך בשר על קרש אחר אבל לא בטוח שמעולם לא חתכנו גם עליו, אם חתכנו אמנם סביר שלא היה חם, אבל בקרש יש חריצים, הוא מפלסטיק). הבצל הוכנס לסיר בשרי שאינו בין יומו לטיגון קצר ולאחריו לבישול מרק פרווה.
    1. מה דין המרק שבושל.
    2. מה דין הסכין החלבית.
    3. מה דין הקרש.
    תודה מראש!!
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה
    יש כאן שתי שאלות משמעותיות:
    1. האם אשכנזים או ספרדים.
    2. מה בדיוק עשו על הקרש? האם חתכו עליו בצל גם בסכין בשרי?
  • תוכלו לקבל מענה אוטומטי לשאלות דומות בסימולטור הכשרות שלנו בקישור זה
  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כג שבט התשפ
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות