שאל את הרב » ברוקולי מפוקח

ברוקולי מפוקח

  • תוכן השאלה
  • במכולת שלנו יש כרגע רק ברוקולי של חברת בגן (b'gan) בהכשר הרב אהרן טייטלבוים אב"ד נירבאטור וכשרות של בד"צ דקהל עדת ישורון בוואשינגטון הייטס ניו יורק.
    האם אני חייבת לטחון את הברוקולי על מנת להשתמש בו או שניתן לאכול אותו כמו שהוא?
    תודה
  • תוכן התשובה
  • בחודשים האחרונים ביצענו בדיקות מקיפות של חברות קפואים רבות. מהנתונים עולה כי המומלצים שלנו במותגים קפואים כרובית וברוקולי הם: גאלט פרוסט , נצר למהדרין, וכן מותגים שיצאו בקרוב לשווקים עם כשרות העדה החרדית. בשאר החברות : לנוהגים לאכול ברמת כשרות רגילה ניתן לאכול לאחר שטיפת הירק בצורה יסודית. לנוהגים לאכול ברמת כשרות מהדרין אפשר לשטוף ולטחון היטב לפני האכילה.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ט חשון התשפ
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות