שאל את הרב » כשרות כלים

כשרות כלים

  • תוכן השאלה
  • נעצו מזלג חלבי נקי שככל הנראה לא היה בן יומו, בשניצל בשרי. השניצל היה חם אולם כיוון שלפני הנעיצה השניצל עמד כמה דקות על הצלחת בשולחן באוויר החדר כלל לא בטוח שהוא היה חם בשיעור יד סולדת.1- האם המזלג זקוק להכשרה?2- א"כ איך להכשירו - בהגעלה? או בליבון, כיון שהנעיצה הייתה בשניצל ושניצל נחשב לדבר יבש. תודה.
  • תוכן התשובה
  • האוכל מותר. לשטוף את המזלג.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ד חשון התשפ
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות