שאל את הרב » מי ביצים

מי ביצים

  • תוכן השאלה
  • שלום וברכה! מה שמקובל היום במוסדות להכין חביתות וכד' מדליים של מי ביצים, האם אין בזה בעיה של ביצה קלופה שעבר עליה לינה, למי שמקפיד בזה? מדוע? האם בפיצריות וכד' עם הכשר צריך לבדוק ולחשוש שמשתמשים בבצל קלוף שעבר עליו לילה? תודה!
  • תוכן התשובה
  • כל הנוזל ביצים הנמכר בארץ עם הכשר מערבבים מלח (אם זה לחביתות, מאפים לא מתוקים) או סוכר (אם זה המאפים מתוקים). ולכן אין בעיה.

    פיצריות- אם זה הכשר ברמה גבוהה אז יתנו הוראה לערבב בביצה עוד חומר.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ט תשרי התשפ
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות