שאל את הרב » כבד על האש במסעדה

כבד על האש במסעדה

  • תוכן השאלה
  • שלום
    השבוע הזמנתי כבד על האש במסעדה עם תעודת כשרות של הרבנות בנתניה.
    הגרילמן שם את השיפוד של הכבד על המנגל ושם מיד תבלינים.
    האם הוא נהג כשורה?
    האם הוא היה אמור להמליח קודם כדי שיצא הדם ורק אחר כך לתבל?
  • תוכן התשובה
  • אשנזים כן אבל לא כל העדות נוהגות כך. עיין

    https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=58399&lang=HEB

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כה אלול התשעט
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות