1. בעולם המורכב של היום לא מתאים לנסות להשתמש במונח הזה.לכל דבר יש זנים שונים (לטף יש 3 זנים) . דרכי טחינה שונים. מקומות טחינה שונים. זמן אחסון שונה. תנאי אחסון שונים. למסקנה- צריך לברור טף.
2. יש סוגים שונים ומשונים.
3. לא מכיר. אם יש, אז צריך לברור את הגרגרים לפני הטחינה וכמובן לבדוק שהמטחינה נקייה לפני הטחינה.
יתכן שיש אפשרות לקנות טף שנטחן באותו יום ואז בדרך כלל לא צריך לבדוק אותו- אבל גם זה תלוי בתנאי הטחינה. אבל אם רוצים גם לא לברור אותו בהמשך הזמן - אז אחרי הטחינה צריך להכניסו לקירור
© כל הזכויות שמורות לכושרות