שלום. אני נזיר שמשון. הבנתי שיש הרבה מוצרים שיש בהם סוכר ענבים (הנקרא גלוקוז). קראתי גם שמפיקים סוכר ענבים או מענבים או מדברים אחרים. כמו כן, מישהו אמר לי שבלחם הנפוץ (כגון אנג'ל וכיוצא בזה) יש סוכר ענבים, אף על פי שלא ראיתי שכתוב זאת במוצר. רציתי לברר את אמיתות העניין לגבי
א. האם מפיקים סוכר ענבים מענבים
ב. אם כן, האם בלחם גם כן יש מהסוכר הזה
ג. חומץ מכהל טבעי - האם הוא קשור ליין
ד. אם ישנם עוד מוצרים נפוצים שיש בהם חשש ליין/צימוקים/ענבים/חומץ יין אשמח לדעת...