שאל את הרב » כשרות הכמון בפסח

כשרות הכמון בפסח

  • תוכן השאלה
  • איך נעשה הכשר הכמון בפסח . האם יש חשש יש ערבוב של שיבולת שועל כל שהוא סומכים על דין שאינו חוזר וניעור
  • תוכן התשובה
  • תלוי מי. הרב מחפוד לוקח את חומר הגלם ממקומות שאין סיכוי של עירוב דגן. 

    אחרים עושים בדרכים אחרות - ואומרים שאינו חוזר וניעור, שזו שיטת השו"ע (וכמובן שיטת הרב עובדיה זצ"ל).

    לכן אנו ממליצים על כמון עם הכשר הרב מחפוד 

    https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=71712&lang=HEB#P

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך יב ניסן התשעט
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות