שאל את הרב » כשרות לפסח

כשרות לפסח

  • תוכן השאלה
  • במסגרת חיפושי אחר מוצרים כשרים לפסח ללא גלוטן , ניתקלתי במארז "קיצפיות" של חברת אחוה , כשר לפסח לאוכלי קיטניות אולם במידע על אלרגנים נכתב שעשוי להכיל עקבות גלוטן (חיטה)
    שאלתי הכיצד מוצר שעשוי להכיל חיטה יכול להיות כשר לפסח ?
  • תוכן התשובה
  • שלום

    לפי הגדרות האלרגנים , גם מקום שהוכשר לפסח כדין עדיין יש חובה לציין הגדרת אלרגנים,

    לכן הגדרת אלרגנים לא קשורה בפועל להלכות פסח
  • התשובה התקבלה מרבני כושרות
  • בתאריך ט ניסן התשעט
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות