שניכם צודקים.
אני מכיר מקרוב את הסיר ואת המאכל.
ממה שאני רואה בביתי , סיר הכובנה\ג'חנון שלנו תמיד מתלכלך מבחוץ משומן שיוצא בזמן האפייה, או בשעת פתיחת המכסה.
ולכן באופן עקרוני אם לא יוצא כלום מהסיר, אז יתכן שמותר לעשות כך -למרות שלא נכון לעשות כך לכתחילה(לאפות חלבי בתנור בשרי, ובמיוחד בשרי בן יומו).
אולם למעשה נראה מהנסיון שלי שיש בזה בעיה אמיתית של בשר וחלב. מה עוד שבדרך כלל גם עושים את סוף האפייה כשאר הסיר פתוח כדי לקבל צבע טוב (אבל לא כולם עושים כך).
אם אתה צריך להגיד לאביך לנפות קמח, כפי שכתבת, אז אני מבין שלא יהיה פשוט לומר לאבא שלך שיתכן ויש בעיה- ולכן תבדקו מה המציאות המדוייקת ותחזור אלינו. וגם חשוב לבדוק על מה הסיר עומד כאשר הוא בתנור- תבנית בשרית, פרווה, רשת? זה גם יכול להוות בעיה.
© כל הזכויות שמורות לכושרות