עד כמה שאני יודע ממה שלמדתי מכם ועד כמה שעברתי על טבלת הנגיעות, הגעתי למסקנה שבכל מה שנוגע לפירות וירקות, חוץ מירקות עליים שהם פטרוזיליה, כוסברה, חסה, בזיליקום, טימין, סלרי, בצל ירוק, כרוב, נענע, עירית, שמיר, תרד ואפשר לכלול גם כרובית וברוקולי, כל הפירות והירקות בדרך כלל נקיים מתולעים וחרקים אבל תמיד טוב לבדוק לפני האכילה. האם זה נכון?
שלום וברכה
איני חושב שאפשר לומר כלל כזה, כל פרי ועניינו.
למשל: פירות לא מרוססים עלולים להיות נגועים מאוד בזחלים של זבוב הפירות.
פטל, תות ג'וג'י ברי - גם הם נגועים מאוד.
בקיצור - כל פרי ועניינו.