השאלה כל כך רחבה שלא ניתן לענות עליה, וגם אין מה להשוות בין הנושאים השונים. בשר בכשרות רגילה יכול להיות לא חלק וגוי יבשל אותו ובפיצה לא מהדרין וגבינה על בסיס רכיבי חלב גוים וכו' וכו' וכו'.
הקושי בירקות עלים הוא גם מצד הירקות עצמם, וגם בגלל שיש כל כך הרבה חברות שונות עם רמות שונות של הקפדה - וצריך לזכור שמותר לשווק עם מעט חרקים (כל ראש חסה עד 5 חרקים) מהסוג שיורד בשטיפה . וגם כאשר זה חברה ברמה גבוהה יש קושי עצום לשטוף ביסודיות כל כך הרבה ירקות עלים כך יום.
© כל הזכויות שמורות לכושרות