שאל את הרב » תוספי מזון

תוספי מזון

  • תוכן השאלה
  • האם ניתן לצרוך תוספי מזון שרשום עליהם VEGAN אך לא מצויין על האריזה U או K?
  • תוכן התשובה
  • צריך הכשר כי יש רכיבים שאמנם הם מן הצומח אבל הם לא כשרים:

    יין או רכיב עשוי מענבים

    חמשת מיני דגן בתקופות מסויימות של השנה

    חרקים

    ועוד.

    דרך אגב בקשר למה שכתבתם : איני מכיר הכשר U.  הכשר K אני מכיר רק על מוצר אחד -TABASCO.

     

  • התשובה התקבלה מרבני כושרות
  • בתאריך א שבט התשעט
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות