בבית עסק עם תעודת כשרות מהדרין הבשר הוא תמיד "בשר חלק" ולכן אין צורך לרשום את זה על גבי התעודה.
בבית עסק עם תעודת כשרות רגילה הבשר הוא כמעט תמיד לא "בשר חלק". וגם במידה שהבשר חלק לא ברור עדיין האם אפשר לאכול שם כי בכשרות רגילה מותר ע"פ הנחיות הרה"ר שהבישול יתבצע רק לפי הרמ"א\אשכנזים (הדלקת האש בלבד) ולא לפי השו"ע\ספרדים (יהודי מבשל) . וגם אם בעל העסק יגיד לך שהבשר הוא "חלק" , זה אינו מועיל , והמידע הזה הוא אמין אך ורק כאשר המשגיח אומר לך שהבשר "חלק".
© כל הזכויות שמורות לכושרות