שאל את הרב » רטבים כגון קטשופ בארוחות חלביות ובשריות

רטבים כגון קטשופ בארוחות חלביות ובשריות

  • תוכן השאלה
  • שלום כבוד הרב,
    לגבי רטבים כמו קטשופ אשר מערים אותם על גבי מאכל בשרי חם עם אדים, ואחר כך מעוניינים לערות אותו על מאכל חלבי חם עם אדים, האם הקטשופ והמאכל נאסרים?
  • תוכן התשובה
  • כדי שהרוטב יהפך חלבי\בשרי צריך שהאדים יגיעו אל הכלי בחום של יד סולדת בו. 

    נראה לע"ד שזה דבר שאינו מצוי. עם כל זה, כדי למנוע תקלות ניתן לשפוך ממקום מרוחק.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כ חשון התשעט
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות