כל נושא הכשרות מורכב משני דברים
1.פיקוח
2.חומרי גלם
יכול להיות מקום שהפיקוח של המשגיח מעולה אבל חומרי הגלם ברמה פשוטה. למשל בעיר צפת יש הקפדה מאד הדוקה על בישול ישראל וירקות עלים של החברות ההכי נקיות וכן שאר הלכות כשרות, אבל בכשרות רגילה כמעט כל חומרי גלם יכנס ובלבד שיש עליו הכשר וגם הכשרים פשוטים מאד ואפילו הכשרי חו"ל הפשוטים - כי זו הגדרה של כשרות רגילה , שרב החותם על התעודה אינו יכול להגביל את הכשרים חומרי הגלם (אבל בכשרות מהדרין הוא כן יכול להגביל).
ויכול להיות מקום שחומרי הגלם הם ברמה גבוהה והפיקוח ברמה פשוטה.
ולכן צריך לבדוק כל מקום לגופו של ענין. וגם צריך לבדוק את חומרי הגלם על פי מה שאתם נוהגים לאכול.
© כל הזכויות שמורות לכושרות