פעילות » קורסים » סדנת חרקים במזון

סדנת חרקים במזון

 הסדנא עוסקת בבדיקת ירקות עלים ומוצרי מזון נגועים נוספים.

 בסדנא נלמד-

 - מה התחדש בתחום החרקים בשנים האחרונות
 - כיצד לבדוק בצורה מעשית
 - הכרת צורת החרקים וסוגיהם
 - אילו מאכלים חייבים לבדוק

 הסדנא כוללת שני מפגשים, אורך כל מפגש כ-3 שעות.

מיועדת לגברים ונשים כאחד(בהפרדה).

הסדנא הקרובה-בירושלים

ימי שני, כ"ו תמוז, ד' אב (9.7, 16.7).

מרכז שטנר 3, קומה 3, גבעת שאול.

בין השעות 19:00-22:00.

 

להרשמה מקוונת לחץ כאן וסמן 1 בסדנת החרקים במזון.

© כל הזכויות שמורות לכושרות