פעילות » קורסים » סדנת חרקים במזון

סדנת חרקים במזון

הסדנה עוסקת בבדיקת מוצרי המזון הנגועים.

 מה נלמד?

  • כיצד לבדוק בצורה מעשית?
  • אילו מאכלים חייבים לבדוק?
  • חשיפה לצורת החרקים וסוגיהם.
  • השינויים בתחום בשנים האחרונות.
  • בסדנה - שני מפגשים, אורך כל מפגש כ-3 שעות.
  •  מיועד לגברים ונשים כאחד (בהפרדה). 

 הסדנה הקרובה יכולה להיות אצלכם, פנו אלי

אביב 052-2223735

 לסילבוס הסדנה לחץ כאן

 

 

© כל הזכויות שמורות לכושרות