פעילות » קורסים » סדנת חרקים במזון

סדנת חרקים במזון

הסדנה עוסקת בבדיקת מוצרי המזון הנגועים.

 מה נלמד?

  • כיצד לבדוק בצורה מעשית?
  • אילו מאכלים חייבים לבדוק?
  • חשיפה לצורת החרקים וסוגיהם.
  • השינויים בתחום בשנים האחרונות.
    הסדנה כוללת שני מפגשים, אורך כל מפגש כ-3 שעות. מיועד לגברים ונשים כאחד (בהפרדה). הסדנא הקרובה-בפתח תקווה

ימי ראשון - י"ט וכ"ו אדר א'

בבית לאה, רח' עמינח 7.

 להרשמה מקוונת לחץ כאן 

(סמן 1 בסדנת חרקים במזון)

לסילבוס הסדנא לחץ כאן

 

 

© כל הזכויות שמורות לכושרות