שאל את הרב » בישול כבד צלוי

בישול כבד צלוי

  • תוכן השאלה
  • שלום. קניתי היום כבד טרי בהכשר של הרב מחפוד. יש עליו מדבקה שכתוב עליה "שחיטת הרב מחפוד ל ניסן 15/4/18"
    מצד שני כתוב במדבקה נוספת כל מיני פרטים ו "לצליה בלבד".
    האם זה אומר שאין אפשרות לבשל אחר הצליה? ועד איזה תאריך אפשר לשמור בקרור לפני שצולים? תודה
  • תוכן התשובה
  • מותר לבשל אחרי הצלייה בתנאי שלא עברו 72 שעות מאז השיטה

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ז אייר התשעח
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות