1. האם אפשר להקפיא חלבונים של ביצה לא מבושלים, ואם הקפאתי כמות בלי תוספות האם עליי לזרוק אותם? יש מקפידים שלא להשהות ביצה משך הלילה לבדו בלא תוספות חומרים כגון מלח. אם זה המנהג שלכם אז לא ניתן להשץתמש בביצה זו. עיין במסכת נידה י"ז, שו"ע הרב חו"מ הלכות שמירת הנפש סע' ז. ערוך השולחן יור"ד ס קט"ז סע' כ"ב, כף החיים שם ס"ק צ"ב.
2. קניתי נייר אפיה מחול האם אני צריכה כשרות בשבילו. אם הוא לא שומני אז אין בעיה
3. כנ"ל גבי משטחי סיליקון לאפייה בחול האם צריך גם כשרות מחשש שמרחו עליהם שמנים טמאים? לשטוף היטב עם סבון לפני השימוש
© כל הזכויות שמורות לכושרות