שלום וברכה! שמעתי שיש בממתקים מרכיב שההפרש בין הכשר לשאינו כשר הוא משמעותי ולכן בסוכריות מייבוא יש חשש מצוי של זיופים אף בכשרויות טובות.
א. האם ידוע לכם חשש זה? ב. במידה שאתם גם מכירים חשש זה, האם החשש הוא דווקא בסוכריות- או כל סוג ממתק, מסטיק וכד'.
ג. האם יש כשרויות של חו"ל שאפשר לדעת בוודאות שאין בהם חשש זה.
תודה רבה!
שלום
יש עשרות חומרי גלם שניתן לזייף ושיש להחליף כאשר מבצעים ייצור כשר.
ככל שלא שאלת על חומר ספציפי קשה מאוד לענות לגוף השאלה.
מצרף לעיונך רשימת מומלצים והסבר על מוצרי חו"ל