שלום. קראתי את המאמר שמסביר את ההבדל בין בשר חלק ריאה לחלק מהדרין. מהמוצרי בשר בקר שראיתי הגעתי למסקנות הבאות:
1.הרמות כשרות חלק ריאה וחלק מהדרין תקפות גם בבשר שנשחט כאן בארץ תחת השגחה של רבנות מקומית ולא רק בבשר שמיובא מחו"ל. כמו שראיתי בקצביה בכשרות רגילה שיש שם מוצרי בשר בקר שכתוב עליהם חלק ריאה ומיוצר בקו ייצור רגיל תחת השגחת המועצה האזורית עמק יזרעאל, ללא המילה "מהדרין".
2.כל אריזה קפואה של בשר בקר שכתוב עליה "חלק בית יוסף" בהכרח כתוב עליה "מהדרין" והבשר הוא ברמת מהדרין.
3. כל הבשר בקר שתחת השגחת הכשרויות המומלצות שלכם (מהמומלצים) זה בשר ברמת מהדרין.