מצידי שלא תפרסמו את השאלה- אם זה מונע מכם לענות עליה- תענו לי למייל באופן פרטי.
אשמח לדעת- עד כמה ניתן לסמוך על בד''צ בית יוסף? שמעתי כל מיני דברים עליהם.
למשל-סנדויצים של קיבוץ עינת עם הכשרות שלהם, מוצרים רבים שבעבר היו רבנות פתאום נהיו בדצ בית יוסף.
השאלה האם אפשר לסמוך או שבכל מוצר ומוצר צריך להתקשר למפעל ולדבר עם המשגיח...?
לגבי מסעדות, מההיכרות שלי בשטח- במסעדות בשריות הם פחות 'מהדרין' ברמת הימצאות משגיח והכשר הבשר הרבה פעמים, ובחלבי הם יותר 'מהדרין'. האם זה נכון לדעתכם נכון חלקית?