שלום רב
יש לחמי מעשנה. אני מקווה שהרב יודע מה זה. זה מכשיר חשמלי שנקנה בהזמנה מארצות הברית, ומדובר במכשיר שאינו עובד על בישול אלא על עישון. מניחים עיגול קטן מוכן מראש של עצים מרוסקים וזה נשרף לאט ומעשן את האוכל. במעשנה הזאת משתמשים לעישון בשר בטמפרטורה גבוהה מיד סולדת. השאלה היא האם מותר לאכול דג סלומון שעישנו אחר כך באותו המכשיר, בטמפרטורה אבל של רק 30 מעלות? האם יש בעיה לאכול את הדג מצד אכילת דג עם בשר והאם הדג נחשב בשרי אם מדובר שהכינו את הדג בתוך יומו של בישול הבשר האחרון?
תודה רבה על העזרה