בדר"כ אני מקפיד שאת החלה שאני מחמם ע"ג הפלטה בשבת להניח דווקא על תבשילים שאינם בשריים, בכל מקרה כיוון שאני מחמם גם תבשילים בשריים והכל מכוסה מלמעלה יחד(כמובן ע"פ דרכי הטמנה המותרות) אני מתייחס לחלות שהם בחזקת בשריות. וכן אני מתייחס גם לסכין שעימו אני פורס את החלות החמות. הוא מיועד רק לחיתוך חלות וכן גם היחס לקרש החיתוך.( אני יודע שאין זה מעיקר הדין אך אני עושה את כל האמור ליתר הידור והרחקה) קרה מקרה שחתכו בסכין האמור פרוסת מחלה צוננת שלא חוממה על הפלטה ולאחמ"כ הבן שלי הקטן לקח את הפרוסה והכניסה לכוס חלבית שבה היה תה חם באותו זמן. שאלתי - מה דין הכוס החלבית. תודה!