שאל את הרב » דם בבשר

דם בבשר

  • תוכן השאלה
  • שלום רב,
    בזמן טיגון חתיכות בשר כשנעצתי בו מזלג שמתי לב שמופרש ממנו דם. מדובר בבשר עם הכשר הרבנות הראשית לישראל וכשרות עטרה בית יוסף.
    מה דין הבשר ומה דין הכלי?
    תודה רבה

  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה

    חכמים היו מודעים לכך שגם לאחר מליחת הבשר נותר בו נוזל אדום, והם מסבירים שזהו לא דם אסור אלא 'מוהל'.

    לכן אם מדובר בבשר כשר שנמלח כדין אין כל בעיה.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ו חשון התשעח
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות